Logo dekoeriermill.nl
  • Alles
  • (3)
    Evenement
  • (1)
    Natuur

55 jarig jubileum CV de Verkuskoppe

vrijdag 13 oktober 0:00 t/m zondag 15 oktober 0:00 uur


Dit jaar heeft CV de Verkuskoppe een bijzondere mijlpaal behaald, namelijk het 55-jarig bestaan! Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober zal er een jubileum/feestweekend plaatsvinden, waarin een mooi programma van festiviteiten is samengesteld.

We gaan vrijdag 13 oktober van start met een groots “Oktoberfest”. Deze avond zal door “Woenderbaar” en DJ Willy muzikaal begeleid worden. Iedereen is welkom in de lederhose en dirndl-jurk. Aanvang 20.30uur bij Café d’n Bens. Kaarten voor deze avond kosten voorverkoop €7,50 (€10,- aan de kassa) en zijn verkrijgbaar bij Café d’n Bens of Bakkerij Verkerk in Langenboom.

Zaterdag 14 oktober is iedereen welkom tijdens de “Jubileumreceptie”. Vanaf 19.00uur zal de receptie starten en aansluitend gaan we er een mooi feestje van maken met DJ Jack.

We sluiten dit bijzondere weekend af op zondag 15 oktober met de “Jubileumreünie”. Deze dag hopen wij velen (oud) betrokkenen van CV de Verkuskoppe te mogen verwelkomen om hun ervaringen met ons te delen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te genieten van o.a. geweldige gastoptredens uit het verleden. Dit alles zal plaatsvinden van 14.00 tot 19.00uur bij Café d’n Bens in Langenboom.

Wij hopen iedereen te mogen verwelkomen tijdens dit gezellige weekend! Tot dan.Locatie

Café d'n Bens
Langenboom
Dominicanenstraat 34
5453jn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.