Logo dekoeriermill.nl
  • Alles

Oudejaarsconference op L.O.M. TV

zaterdag 13 januari 20:00 t/m zondag 14 januari 20:00 uur

Op zaterdagavond 13 en zondagavond 14 januari is oudejaarsconference vanaf 20.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill. Een eerder gecommuniceerde datum van uitzending bleek organisatorisch niet haalbaar. De show duurt zo'n 100 minuten.

Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord verzorgden deze oudejaarsconference. Dat op vrijdag 29 en zaterdag 30 december in een uitverkocht Theater Myllesweerd. In hun show kwamen alle hoogte- maar ook dieptepunten uit 2017 voorbij. Zowel lokale, regionale als internationale gebeurtenissen passeerden de revue. Er waren liedjes, gedichten, video- en geluidsfragmenten. Het was een meer dan complete show waar bezoekers zeer enthousiast op reageerde. Dit initiatief is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

De Lokale Omroep Mill is via alle providers en kabelaars te ontvangen. Ook wereldwijd zijn de uitzendingen te horen en zien. Via de App-store is er zelfs een speciale gratis app beschikbaar waarmee alle lokale omroepen in Nederland te beluisteren en bekijken zijn. Check voor een overzicht van alle frequenties en meer informatie www.lokaleomroepmill.nl.


deel deze activiteit