• Alles

Gemeentelijke stoep- schuur- en garageverkoop

zondag 6 mei 11:00 t/m 16:00 uur

Op initiatief van Stichting Activiteiten Mill vindt er opnieuw een stoep- en schuurverkoop plaats. Net als voorgaande jaren kan in de hele gemeente Mill en Sint Hubert worden deelgenomen. Bij de stoep- en schuurverkoop bieden particulieren en hobbyisten vanaf de eigen oprit of vanuit de eigen schuur materiaal aan.

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van. Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet. 

Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is. Aanmelden als deelnemer kan tot vrijdag 27 april via info@uitinmill.nl en telefonisch via Corné Kremers op tel. 0485-325634. Kijk voor meer informatie rond Stichting Activiteiten Mill op www.beleefhetinmill.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Mill
Mill