• Alles
  • (1)
    Evenement
  • (2)
    Muziek

Concert Mannenkoor NCB

zondag 18 februari 10:00 uur

Op zondag 18 februari om 10.00 uur komt het NCB Mannenkoor zingen tijdens de Eucharistie-viering in de parochiekerk in Langenboom. Naast de vaste gezangen hoort u ook andere ( bekende ) liederen. U bent allen van harte welkom om te komen luisteren en mee te vieren.

Het Mannenkoor is opgericht in 1968 door medewerkers en met jarenlange steun van de toenmalige Vee-en Vleescentrale van de NCB, nu Sovion in Boxtel.

Het koor bestaat uit veel leden die graag zingen. Zij wonen in 35 plaatsen in De Kempen,

De Meijerij en het Land van Cuijk. Zondag 18 februari komt het NCB-mannenkoor met 30 leden de Eucharistieviering in Langenboom opluisteren.

Het repertoire bestaat o.a. uit religieuze- en profane muziek van vele componisten zoals Gruber, Haydn, Mozart, Schubert, Beethoven, Grieg en Verdi. Regelmatig staan ook meer luchtige liederen en Oost-Europese muziek op het programma.

U kunt het koor regelmatig horen bij optredens en in Eucharistie-vieringen in de regio. Ook wordt meegedaan aan concerten met andere koorgroepen en muziekgezelschappen binnen en buiten Brabant.

Na de H. Mis is er tijd voor ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers kunt u een praatje maken met de mensen van het koor of met elkaar.

U bent allen van harte uitgenodigd op zondag 18 februari om mee te vieren en te luisteren naar het NCB-mannenkoor in de parochiekerk.Locatie

kerk Langenboom
Langenboom