Logo dekoeriermill.nl


Workshop tonpraten met Dirk Kouwenberg

Gèrmelaand organiseert een workshop buutreednen. Iedereen die wel eens met de gedachte heeft gespeeld of wie het een uitdaging lijkt om een buut te doen tijdens een pronkzitting is welkom. Ook ervaren buutreedner die graag tips willen van een professional zijn welkom bij de workshop.

Mill - Stichting Carnaval Mill organiseert een workshop gegeven door Dirk Kouwenberg. Dirk Kouwenberg won afgelopen jaar bijna alles wat er maar te winnen viel. Naast de vele jury- en publieksprijzen is hij de Opperkletsmajoor en Zuid Nederlands kampioen tonpraten. De afgelopen zes jaar is Dirk gegroeid tot een vast gezicht in het tonpraatwereldje. Hij behoort tot de 'nieuwe generatie tonpraters'. Zijn buuts zoals de Student, Roodkapje, de Astronaut en de Tandarts zijn vernieuwend en verfrissend. Dirk wil met zijn workshop het niveau van de lokale buutavonden verhogen en nieuwe deelnemers begeleiden. De workshop bestaat uit twee avonden. Tijdens de eerste avond zal de nadruk liggen op de opbouw, basis en het starten van een typetje en een buut. De tweede avond is een interactieve avond waarbij Dirk alle hulp biedt bij het ontwikkelen van een typetje.

Data: woensdag 11 oktober en woensdag 25 oktober 2017. Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Myllesweerd – Kerkstraat 3 te Mill. Kosten: € 20,- (voor twee avonden). Opgeven kan via: pronkzitting@germelaand.nl. Meer info: Leon Claessens, tel. 06-31037515

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox