Logo dekoeriermill.nl


(Foto: Wilbertoord Pakt Uut)
(Foto: Wilbertoord Pakt Uut)

Regiofair met kinderattracties

Wilbertoord gaat zondag 10 september vanaf 11.00 uur weer massaal 'uutpakken' tijdens het verrassend veelzijdige spektakel Wilbertoord Pakt Uut. De combinatie van oldtimers, motorisch geweld, terrassen met live-muziek en een mega kofferbakverkoop zijn al jarenlang de perfecte mix voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Met ook dit jaar gratis kermis- en kinderattracties, luchtkussens, quads en pop-up buitenspeeltuin voor de jeugd.

Wilbertoord - Bezoekers van het jaarlijkse festival kunnen deze dag genieten van een allround oldtimershow met veiling, zwarte cross-demonstraties, de regiofair Land van Cuijk, hobbymarkt en diverse gezellige terrassen met live muziek, roofvogelshows, de Knarf & Co poppenkast, straattheater en nog veel meer.

Knuffelen
Kortom, er is voor iedere bezoeker wel wat te beleven. Zo kun je 's ochtends koe-knuffelen en genieten van het koffieconcert van de fanfare uit Landhorst, terwijl je 's middags helemaal uit je dak gaan tijdens het OUTDOOR ROCK festival. Van een Pels en Pluim kleindierententoonstelling tot demonstraties van ruige funbuggy's, Unimogs, zwarte cross en dakar voertuigen. Bij het bezoek aan de kofferbakverkoop, hobbymarkt, regiofair en oldtimerveiling kun je onverwacht artikelen tegenkomen die je op geen enkele webshop zult vinden. Dat maakt een bezoek aan Wilbertoord Pakt Uut extra spannend.


Muziek
Vanaf 18.00 uur start het avond-matinee met het muziek duo Conny en Ilse Bens en het spectaculaire Whipe Out spel. En…hoe kan het ook anders, om 18.00 uur vertrekt de enige echte Land van Cuijkse luchtballon.

Entree
Aan de bezoekers wordt 2,50 euro per persoon entree gevraagd. Kinderen van twee tot twaalf jaar betalen één euro. Kijk voor meer informatie op Facebook, Instagram of op www.wilbertoordpaktuut.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox