Logo dekoeriermill.nl


Musicalgroep DèDieDèDoen stond afgelopen weekend op de planken. (Foto: Marco van den Broek)
Musicalgroep DèDieDèDoen stond afgelopen weekend op de planken. (Foto: Marco van den Broek)

Musical Wie zorgt er voor oma?

Afgelopen weekend heeft musicalgroep DèDieDèDoen in gemeenschapshuis De Jachthoorn in St. Hubert onder grote belangstelling haar 10-jarige bestaan gevierd met de uitvoering van het stuk 'Wie zorgt er voor oma?'.

Een hilarisch stuk dat werd opgevoerd door dertien enthousiaste spelers, onder wie twee leden die al 10 jaar lid zijn. De musical 'Wie zorgt er voor oma?' is een stuk van Tessa Buijtenhuijs, aangevuld met zelfgeschreven Nederlandstalige teksten op bestaande melodieën.

In de uitvoering van 'Wie zorgt er voor oma?' werden geluk, liefde, zorgzaamheid en hebzucht op komische wijze afgewisseld. Het verhaal speelt zich af in de villa van de vermogende Familie Van Zon. De heer Van Zon is net overleden en heeft in zijn testament opgenomen dat zijn twee kleindochters, de zussen Isabel en Chantal van Zon, het vermogen erven, mits ze hun demente oma tot het eind goed verzorgen. Terwijl Chantal, gespeeld door Mim Gerritsma, haar uiterste best doet om haar oma goed te verzorgen, probeert Isabel, uitgevoerd door Annemarie Willems, zo snel mogelijk het geld naar zich toe te halen. Uiteindelijk wint het goede toch van het kwade, mede door de vertederende, maar gekke akties van de demente mevrouw Van Zon, op hilarische wijze neergezet door Sonja Vermeulen, en volgt er ook nog een romantisch slot. De musicalgroep staat in de wijde omgeving bekend om haar professionele aanpak en uitvoering met een regisseur, een zangcoach en een live-band. Voor de uitvoering wordt samengewerkt met een professioneel licht- en geluidsbedrijf.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox