Logo dekoeriermill.nl


Het jeugdelftal van Juliana Mill in de studio van Fox Sports.
Het jeugdelftal van Juliana Mill in de studio van Fox Sports.

Schijnwerpers Fox Sports op jeugdspelers Juliana

Voor even stonden de jongens van Juliana Mill O15 vol in de schijnwerpers. Als gasten van het programma de Eretribune van FOX Sports waren ze zaterdag een paar minuten live op de landelijke televisie.

Een doelpunt van het jeugdteam van de Millse voetbalclub was door de sportzender uitgeroepen tot het moment van de week. In de studio met zijn ploeggenoten om hem heen werd speler Jarne Schaap bevraagd door presentatrice Hélène Hendriks over zijn doelpunt, een boogbal in het duel met GFC'33 van enkele weken geleden. Terwijl hij commentaar gaf, werd zijn goal getoond.

Na een kijkje achter de schermen, een frietje in het bedrijfsrestaurant en hun moment of fame gingen de spelers en trainers op de foto in de studio in Amsterdam. "Het was heel leuk om mee te maken, maar ook spannend", gaf de 14-jarige Jarne Schaap aan. "Ik wist van te voren niet wat ik moest vertellen. En als je iets verkeerds zegt dan hoort iedereen het. Uiteindelijk was het een mooie ervaring. Ik heb het filmpje al vaak teruggekeken."

Naast een tv-optreden hebben de junioren van Juliana ook een FOX Sports-tenue voor het hele team gewonnen. Bovendien maakt de ploeg nog kans op de maandprijs: een dag vol voetbalactiviteiten met trainer en televisiepersoonlijkheid Hans Kraaij jr. op de club. Stemmen kan binnenkort via de Facebookpagina van FOX Sports NL.

reageer als eerste
Meer berichten