Logo dekoeriermill.nl


Laatste duel van het jaar voor handbalsters MHV

Een knappe overwinning voor de handbalsters van MHV'81 uit Mill. De ploeg boekte een ruime overwinning op nummer twee V&L2: 36-26. Het was voor de Millse handbalsters de laatste wedstrijd van het jaar.

Tijdens de beginfase in sporthal De Looierij in Mill ging het duel zaterdagavond gelijk op. Aan de kant van V&L2 maakte één opbouwspeelster namens de eerste zes treffers. Ook MHV kwam gemakkelijk tot scoren in de beginfase. Na tien minuten handballen stond het dan ook 9-4. MHV bleef hard werken in de dekking. Zowel in de aanval als in de verdediging speelde de thuisploeg erg sterk. Na de eerste helft stond MHV op een riante 20-11 voorsprong.

In de tweede helft begon V&L2 in een ondertalsituatie. Dat kwam door een tijdstraf in de laatste minuut van de eerste helft. De bezoekers kregen in de tweede helft direct weer een tijdstraf om de oren. Ook kreeg MHV een zevenmeterworp. Dat cadeautje werd door de thuisploeg uitgepakt. V&L2 moest daardoor even met vier speelsters verder. MHV had een korte fase waarin V&L2 vrij baan kreeg en in die fase scoorde de ploeg drie keer. Daarna vielen de doelpunten over en weer, maar door de ruime voorsprong was de winst voor MHV al in zicht. Desondanks bleef V&L2 het proberen, maar de bezoekers konden niet voorkomen dat het uiteindelijk 36-26 werd. Het harde werken van MVH heeft zich eindelijk uitbetaald.

reageer als eerste
Meer berichten