Logo dekoeriermill.nl


Foto: Shelly Boom

Tijden afvalinzameling Grave zijn gewijzigd

De komende weken wordt het huishoudelijk afval in Grave op andere momenten opgehaald. Maandag 25 december, dinsdag 26 december en 1 januari 2018 wordt het afval in de gemeente Grave namelijk niet opgehaald.

Eerste kerstdag: wordt normaal gesproken uw afval op maandag opgehaald, dan wordt de inzameldag verplaatst naar zaterdag 23 december 2017.
Tweede kerstdag: wordt uw afval normaal gesproken op dinsdag opgehaald, dan wordt de inzameldag verplaatst naar zaterdag 30 december 2017.
Nieuwjaarsdag: wordt uw afval normaal gesproken op maandag opgehaald, dan wordt de inzameldag verplaatst naar zaterdag 6 januari 2018.

Kijk op uw Afvalkalender of in de Afvalapp welk afval u die dag mag aanbieden. De inhaaldag van 6 januari 2018 ziet u terug op uw nieuwe afvalkalender. Let op: voor iedereen geldt dat het afval vóór de middag wordt ingezameld. U moet er dus voor te zorgen dat het afval vóór 7.00 uur aan de openbare weg staan. U mag het afval na 22.00 uur de dag voorafgaand aan de inzameldag aan de openbare weg zetten.

reageer als eerste
Meer berichten