Logo dekoeriermill.nl


Adjudant Bram, nar Emmy, hofdame Yvonne, prins Han I en prinses Annemieke.
Adjudant Bram, nar Emmy, hofdame Yvonne, prins Han I en prinses Annemieke.

Nieuw carnavalsduo voor De Bokken uit Sint Hubert

Carnavalsverenging De Bokken uit Sint Hubert heeft op een drukbezochte prinsenreceptie in café Difference in Sint Hubert prins Han I en prinses Annemieke uitgeroepen tot het nieuwe carnavalsduo.

Het duo wordt bijgestaan door adjudant Bram, hofdame Yvonne en nar Emmy. Het vijftal is te zien op de pronkzittingen op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari in de Jachthoorn. Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie aan de slag gegaan om een gevarieerd programma samen te stellen, waarin cabaret, zang, dans, toneel en buut niet ontbreken. De pronkzitting op de vrijdagavond start om 19.30 uur. In de loop van deze avond komt het boerenbruidspaar tevoorschijn. De pronkzitting op de zaterdagavond begint om 20.00 uur.

De pronkzitting wordt afgesloten met een after party met medewerking van de Pick Up Club. Kaarten zijn op 4 januari van 20.00 tot 21.00 uur verkrijgbaar in de Jachthoorn. Het is ook mogelijk om kaarten te bestellen via e-mail wajavandewiel@ziggo.nl.

Leden van KBO kunnen vanaf 4 januari kaarten voor de vrijdagavond bestellen en afhalen bij Gonny Peeters aan de Jachthoornstraat 16 in Sint Hubert.

reageer als eerste
Meer berichten