Diana van de Burgt maakt ballondecoraties (Foto: Cockie Kremers).
Diana van de Burgt maakt ballondecoraties (Foto: Cockie Kremers). (Foto: Cockie Kremers)

Ballondecoraties bij Kledingverhuur in Mill

Diana van de Burgt uit Mill is al ruim zes jaar actief met de verhuur van kleding. Maar sinds 1 januari heeft ze haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met ballondecoraties.

"Al een tijdje liep ik met het idee iets met ballondecoraties te gaan doen," vertelt Diana. "Een tijdje geleden was er iemand hier bij de kledingverhuur en hij vertelde dat hij een aantal jaren actief was geweest met ballondecoraties verzorgen. Bij hem heb ik een workshop gedaan en ook bij een ander adres heb ik nog een cursus gedaan om de technieken te leren en mogelijkheden te zien."

Ondertussen is Diana ook in het bezit van alle benodigde materialen en heeft ze de eerste opdrachten al mogen verzorgen. "Zo ben ik ondertussen gevraagd om bij een boerenbruiloft een huldeboog te maken, zij huren hier ook de kleding. Maar natuurlijk zijn de ballonnenbogen ook geschikt voor gewone bruiloften en alle andere feesten voor particulieren en bedrijven. De decoraties kunnen overigens zowel binnen als buiten. Het zijn speciale sterkere ballonnen, waardoor het ook meerdere dagen mooi blijft." Diana vertelt dat eigenlijk alles mogelijk is. "De ballonnen zijn in alle soorten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er ballonnen in speciale vormen en zelfs bedrukte ballonnen kunnen verwerkt worden in decoraties. Ook leuk als het in bijvoorbeeld bedrijfskleuren of met bedrijfslogo's zou moeten." Ze is erg enthousiast over deze nieuwe uitbreiding in haar bedrijfsactiviteiten. "Met deze ballondecoraties kan ik echt al mijn creativiteit kwijt." Meer weten? Kijk op www.ballonnen-mill.nl en www.kledingverhuur-milill.nl. Telefonisch is Diana bereikbaar via 06-13913123.

Meer berichten