Scoutingbal Langenboom

Scouting Langenboom organiseert weer het traditionele Scoutingbal. Alle kinderen zijn vrijdag 26 januari vanaf 18.30 uur welkom om dit feest te komen vieren. Samen met jeugdprins Jens d'n Urste, jeugdprinses Daphne en narrin Neeltje maken ze er weer een doldwaze avond van.

Het prinsentrio zal die avond medailles en prijzen uitreiken aan diegenen die het origineelst verkleed zijn. Duo's of groepen mogen ook meedoen. Kinderen maken als ze geschminkt zijn kans op een Verkusköpke. De prijsuitreiking is rond 20.00 uur voor de jongsten en rond 21.00 uur voor de oudere jeugd. In de discozaal wordt carnavalsmuziek gedraaid. In de andere zaal is een wedstrijd spijkerbroekhangen. Doe mee en probeer de wisselbeker te winnen of moedig aan. Het Scoutingbal is voor alle leeftijden geschikt. Ook voor de jongsten. Zij kunnen op elk gewenst tijdstip opgehaald worden. Voor de ouders is een speciale hangplek ingericht.

Vanaf 22.00 uur is er speciaal voor de oudere jeugd een FunnyBunny wedstrijd. Een traditie bij de scouting. Wie kan de meeste spekjes in de mond stoppen? Er is die avond toezicht door de leiding van de Scouting. Indien gewenst kunnen ouders hun telefoonnummer achterlaten. Info: www.scoutinglangenboom.nl of op Facebook.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox