Twee leden van The Jackson Trio.
Twee leden van The Jackson Trio.

Drukke jeugdpronkzitting Klotstèkers Wilbertoord

De jeugdpronkzitting van de Klotstèkers in Wilbertoord vond plaats op zondag 14 januari. Exact om half twee werd gestart met een gevarieerd programma van dans, muziek en diverse sketches en buuts; ruim drie uur vertier dat werd afgesloten met de grote finale.

Na de officiële opening van de voorzitter werd het woord gegeven aan vorstin Indy, die deze middag aan elkaar praatte. Er waren optredens van The Jackson Trio, dat een dansact deed van Michael Jackson, de jeugddansgarde kwam met een gardedans, er werden turnoefeningen gedaan en de winnaars van de AKM-playbackshow brachten de zaal in Spaanse sferen, Het goed-nieuws-journaal werd gepresenteerd, waarna het knieballet van Seven volgde en het feestteam  de polonaise op gang bracht. Na de pauze lieten de Cowgirls hun dans in countrystyle zien, op de reserve 'kwats'-bank passeerde flink wat dorpspraat de revue, een mooie buut, een dansact van Anique en Anouk, de Party Harry's zetten de zaal op zijn kop, Buurman & Buurman hadden weer wat meegemaakt en als laatste liet de jeugddansgarde haar eigen showdans zien.

Nadat prins Rob voor iedereen een mooi woordje had gedaan, werd deze middag gezellig afgesloten. Met het grote finalelied werd in polonaise het podium verlaten, waarmee er een einde kwam aan deze volgens de aanwezigen 'gezellige middag'.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox