Bingo ZorgSchakel in gemeenschapshuis De Jachthoorn.
Bingo ZorgSchakel in gemeenschapshuis De Jachthoorn. (Foto: Ron Koenen)

Activiteitenmiddag ZorgSchakel geslaagd

De eerste themamiddag van de ZorgSchakel in Sint Hubert ging van start met een bingo in het gemeenschapshuis De Jachthoorn.

Zo'n twintig personen namen deel aan de bingomiddag. "Het was erg gezellig." Dat was de eerste reactie van de deelnemers, die op deze woensdagmiddag naar de ZorgSchakel waren gekomen. Er waren leuke prijzen te winnen. Die waren beschikbaar gesteld door lokale ondernemers en door de vrijwilligers verzameld en leuk verpakt.

Voorafgaand aan de bingo werden er door de aanwezigen nog oud-Hollandse spelen gedaan. Ontmoeting en gezelligheid. Dat was de doelstelling van de activiteitenmiddag en daar is de ZorgSchakel Sint Hubert zeker in geslaagd. Een prima begin en ook voldoende reden om enthousiast uit te zien naar de volgende activiteit.

Die bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 april en begint om 14.00 uur in De Jachthoorn. Het onderwerp is bloemschikken en vogelkooi maken. 'Misschien bent u daar niet zo handig in maar dat is geen belemmering, want het gaat om ontmoeten en gezelligheid. Tot ziens op een van de activiteitenmiddagen in De Jachthoorn'', meldt de organisatie.

Meer berichten