De overhandiging van de cheque.
De overhandiging van de cheque.

Wijnavond voor hospice een groot succes

De vierde jaarlijkse benefiet wijnavond van Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze heeft de gewenste vier verzorgingsbedden met nachtkastjes opgeleverd voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis. Een symbolische cheque is deze week overgedragen door Lionslid Diny van Vliet aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps, coördinatoren van het hospice.

Met bijna 140 betalende bezoekers was de wijnavond in Hotel Cuijk een groot succes. De wijnavond heeft als doel om fondsen te genereren voor het goede doel. Het entreegeld, de opbrengst van de wijnverkoop én de onderhandse veiling van een tiental kavels resulteerde in een mooie opbrengst. Dit keer was er speciale aandacht voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis, dat uit de opbrengst van de wijnavond vier verzorgingsbedden, die nodig aan vervanging toe waren, met nachtkastjes, binnenkort zal ontvangen. De aanschaf van de verzorgingsbedden geschiedt geheel in overleg met de coördinatoren van Hospice de Cocon. Het eventuele resterende deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan andere goede doelen in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Een hospice is een huis voor mensen in het laatste stadium van hun leven. Als de zorg thuis niet mogelijk is, biedt het hospice zorg die gericht is op aandacht, geborgenheid en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Meer berichten