De hobbygroep wordt iedere eerste maandagmiddag van de maand gehouden.
De hobbygroep wordt iedere eerste maandagmiddag van de maand gehouden.

Nieuwe plekken vrij bij hobbycentrum Mill

In het nieuwe seizoen, vanaf 3 september, komen er enkele plaatsen vrij bij hobbygroep Creatief (textiel) van Senioren Hobbycentrum Mill.

De hobbygroep wordt iedere eerste maandagmiddag van de maand gehouden. Technieken die aan bod komen zijn onder andere breien, borduren, hartsvanger en patchwork. Nieuw is dat er ook gewerkt gaat worden met naaimachines. De formule van SHC staat garant voor inspanning en ontspanning, om samen met andere deelnemers te delen en te geven. Creatief en cultureel bezig zijn, geeft een nieuwe uitdaging. Gezien de vele positieve reacties van deelnemers aan het SHC is de wijze waarop deze hobbygroepen begeleid en gegeven worden een groot succes. Regelmatig komen er dan ook nieuwe hobby's bij om zo aan de wensen van een nog bredere groep belangstellenden te kunnen voldoen. Er komen in september plekken vrij bij onder meer de hobbygroepen creatieve vaardigheden, koper slaan/bewerking, quilten, modelbouw, (hout)glas in lood en stamboomcafé (beginners).

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ans via telefoon 06-34484961, e-mail info@seniorenhobbycentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.seniorenhobbycentrum.nl. Het Senioren Hobby Centrum is gelegen aan de Hoogstraat 17 (achter het gemeentehuis) in Mill.

Meer berichten