Ladiesnight op 16 mei tijdens filmavond in Myllesweerd.
Ladiesnight op 16 mei tijdens filmavond in Myllesweerd.

Ladiesnight bij Filmhuis Mill

In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill is op woensdag 16 mei de laatste filmavond van dit seizoen.

De avond krijgt het thema Ladiesnight mee. Dat wil zeggen dat de aanwezige dames extra verwend worden met een hapje, drankje en een verrassing. Op het programma staat de film Tuintje in mijn hart. Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die al twintig jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk) en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland.

Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer…. Reserveren voor een arrangement en/of alleen de film kan via de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl. Ook aan de balie van Myllesweerd is reserveren mogelijk.

Meer berichten