Logo dekoeriermill.nl


Onder de naam Circus BeleefhetinMill.nl is er een heus circus tijdens het zomerfestival.
Onder de naam Circus BeleefhetinMill.nl is er een heus circus tijdens het zomerfestival. (Foto: Picasa)

Circus Beleef het in Mill tijdens festivaldagen

Tijdens het Zotte Zomer Festival in het Landschapspark in Mill is er onder de naam Circus BeleefhetinMill.nl een heus circus te vinden.

De organiserende werkgroep binnen Ontdek Mill heeft hiervoor het circus van Millenaar Peter Sonnemans uitgenodigd. Op alle drie dagen (vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli) zijn er vijf voorstellingen. Tussen deze shows door kunnen kinderen gratis deelnemen aan workshops en zo kunnen ze zelf een echte circusartiest worden. Tijdens een 20 minuten durend programma zullen twee circusartiesten jongleren en is er acrobatiek, zijn er draaiende borden en is er uiteraard ook comedy en magic. Een ticket kost twee euro per persoon.

Per show is er in de twaalf meter grote circustent ruimte voor 100 toeschouwers. De opbrengst van deze voorstellingen is voor de Foekepot in Mill. Zij verzorgen het jeugdcarnaval in Mill. De shows zijn op vrijdag en zaterdag om 16.00 uur, 17.00 uur, 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur en op zondag om 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur, 17.00 uur en 18.00 uur. Het Circus BeleefhetinMill.nl is mede mogelijk gemaakt door Stichting Activiteiten Mill. Meer weten over het Zotte Zomer Festival? Like de Facebookpagina en zie ook www.zottezomer.nl

Meer berichten