Logo dekoeriermill.nl


Honden worden op de proef gesteld. (foto: persfoto)
Honden worden op de proef gesteld. (foto: persfoto)

Hersenwerk voor honden bij de hondenschool

Hondenschool blije4voeters aan de Van den Boogaardweg in Mill biedt op zaterdag 30 juni iedereen met, of zonder, een hond van elke leeftijd de mogelijkheid om kennis te komen maken met hersenwerk voor honden.

Hersenwerk houdt in dat een hond door snuffelen en het zoeken van kleine voertjes zijn hersenen laat gebruiken, Dit resulteert in een meer ontspannen en rustigere hond. De school laat zien met welke simpele attributen hersenwerk kan worden gecreëerd. Op 30 juni krijgen huidige cursisten ter afsluiting van hun cursus een certificaat uitgereikt. Tevens wordt de nieuwe cursus bekendgemaakt. Dit gebeurt met een kleine demonsktratie. Het hersenwerk start om 9.30 uur met aansluitend de demonstratie.

Hondenschool blije4voeters traint op een positieve manier, beloningsgericht met voer en/of speeltjes. Ongewenst gedrag wordt door middel van positieve bekrachtigers omgebogen naar gewenst gedrag. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende attributen, spellen en uitdagingen. Aanmelden voor deze ochtend kan via e-mail blije4voeters@gmail.com. Zie ook www.blije4voeters.com.

Meer berichten