Anne de Coole (links) en Maartje Raeskin in Myllesweerd in het centrum van Mill. (foto: Persfoto)
Anne de Coole (links) en Maartje Raeskin in Myllesweerd in het centrum van Mill. (foto: Persfoto)

Maatschappelijk werk in Myllesweerd

Hulp van maatschappelijk werk is vrijblijvend, dichtbij en kosteloos. Iedereen heeft wel eens te maken met (levens)vragen. Soms kunnen deze vragen goed zelf opgelost worden, maar af en toe lukt dit niet alleen en/of met hulp van de omgeving. Als maatschappelijk werkers begeleiden biedt Sociom antwoord op allerlei leefgebieden.

Voorbeelden hiervan zijn psychische problemen, relatieproblemen, verwerkingsproblemen, financiële problemen en/of problemen rondom echtscheiding. "Wij verhelderen uw vraag en bieden ondersteuning bij de aanpak ervan", vertellen medewerkers enthousiast.

Voorstellen

Maatschappelijk werk stelt zich voor "Wij, Anne de Coole en Maartje Raeskin, staan hier voor de grote witte trap in Myllesweerd. Wij zijn sociaal werkers bij Sociom, organisatie voor sociaal werk. Op de eerste verdieping van Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill, vindt u de kantoren van de sociaal werkers van Sociom. Waar onder andere wij als maatschappelijk werkers werkzaam zijn voor alle burgers vanaf 18 jaar uit de gemeente Mill en St Hubert. Drie maal per week houden wij een telefonisch/inloopspreekuur. Ook maken wij vervolgafspraken en gaan, waar nodig op huisbezoek."

Bereikbaarheid

Heeft u een vraag voor ons? Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur via tel. 0485-700 500. Of u kunt gebruik maken van het inloopspreekuur in Myllesweerd, dat op dezelfde tijdstip plaatsvindt. Via het contactformulier op www.sociom.nl kunt u zich ook aanmelden. Het maatschappelijk werk neemt dan contact met u op. Graag tot ziens in Myllesweerd.

Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. "Wij geven aandacht en advies en bieden ondersteuning bij problemen. Wij omarmen burgerinitiatieven en versterken deze met de kwaliteiten van sociaal werk. Je vindt ons overal in het Land van Cuijk", staat op de website.

Meer berichten