Van links naar rechts dokter Mark Curré, Edith van Heteren en Gerry Jacobs. (foto: Elly Meijnders)
Van links naar rechts dokter Mark Curré, Edith van Heteren en Gerry Jacobs. (foto: Elly Meijnders)

Informatieavond over dementie en levenseinde

In Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill vindt op maandag 8 oktober vanaf 19.30 uur een informatieavond plaats over alzheimer met als onderwerp Dementie en levenseinde.

De avond wordt gehouden door een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van de KBO, SWOM en Pantein in samenwerking met de Stichting Alzheimer Land van Cuijk en Gennep. Mark Curré gaat als spreker de avond verzorgen. Hij is verbonden aan Hospice Cocon in Sint Anthonis en is huisarts in Rijkevoort en Oploo.

Francine van der Duijn, bestuurslid van de SWOM, gaat als voorzitter van de werkgroep de presentatie van de avond doen. Twee ouderenverpleegkundigen van Pantein, Edith van Heteren en Gerry Jacobs, zijn eveneens aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Wie de avond niet kan bijwonen omdat de zorgvrager met de ziekte dementie zorg nodig heeft, kan 's avonds terecht bij Zorgboerderij de Horst.

Wie hier gebruik van wil maken, dient dit van tevoren te melden via telefoon (0485)453603 of via e-mail info@zorgboerderijdehorst.nl. Wie vervoer nodig heeft, kan dit aanvragen bij de Ouderen Hulp Dienst van de SWOM via telefoon (0485)455470.

Meer berichten