In de maand oktober staan drie films op de agenda. (foto: eigen foto)
In de maand oktober staan drie films op de agenda. (foto: eigen foto)

Filmhuis Mill presenteert drie films in oktober

In oktober staan er drie films op het programma in Filmhuis Mill.

Op woensdag 3 oktober staat De kinderen van juf Kiet op het programma, aanvang 20.00 uur. Kiet is een lerares die je ieder kind toewenst. Ze is liefdevol en altijd rechtvaardig. Haar geduld is oneindig. Ze leert haar kinderen Nederlands lezen en schrijven, maar vooral ook hoe je met elkaar omgaat en samen problemen oplost.

Woensdag 17 oktober wordt de film C'est la Vie! gedraaid, aanvang eveneens 20.00 uur.  Max runt al dertig jaar een cateringbedrijf en heeft al honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel.

Woensdag 31 oktober is de film Coco te zien, aanvang 15.00 uur. Disney Pixar's Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Reserveer tickets online via www.myllesweerd.nl.

Meer berichten