Optreden met BigBand Expats. (eigen foto)
Optreden met BigBand Expats. (eigen foto)

Feestavond met BigBand Expats in Myllesweerd

Dit jaar bestaat de Lokale Omroep Mill precies 30 jaar. Dit vieren zij mede door de steun van Ontdek Mill met diverse speciale activiteiten en RTV-uitzendingen.

Een van de activiteiten is een gratis toegankelijke muzikale (feest)avond op zaterdag 15 december vanaf 20.00 uur. Dit in Myllesweerd in Mill met BigBand Expats (met o.a. Erik Verstraten uit Mill) en dj Jack. Die avond wordt muziek gebracht uit 30-jaar Lokale Omroep Mill. Onlangs plaatste de Lokale Omroep Mill een oproep voor (lokale) zangers en zangeressen. Iedereen die het leuk zou vinden eens met een 25-koppige band live op te treden kon zich aanmelden. Hierop kwamen heel wat reacties. Ondertussen zijn er al zo'n 20 lokale zangers en zangeressen die deze avond een nummer live gaan doen, sommige als duo en ook een groepje van vijf zangeressen. Zij kozen uit het repertoire van Expats een nummer. Nog niet gereageerd en toch belangstelling? Neem dan contact op met Corné Kremers via telefoon 0485-325634 of mail naar pr@lokaleomroepmill.nl.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december verzorgen de vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill ook 30 uur live radio-uitzendingen. Tijdens deze uitzendingen staat elk uur een jaar centraal van 30 jaar LOM.

Meer berichten