Enge Buren is te gast in Mill (foto Wim Lanser).
Enge Buren is te gast in Mill (foto Wim Lanser).

Enge Buren in Vreemde Vogels

Cabaretgroep Enge Buren is met de voorstelling Vreemde Vogels te zien op vrijdag 26 oktober om 20.15 uur in Myllesweerd in Mill.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De drie heren hebben alle grappen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en sprekende zelfgeschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier en met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, krijgt het publiek een ontspannende en hilarische avond voorgeschoteld, een feest der herkenning.

Het wordt een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. De aanwezigen zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Meer berichten