Plezier met feestorkest Toeternietoe
Plezier met feestorkest Toeternietoe (Foto: )

Feestorkest Toeternietoe speelt in Mill

Feestorkest Toeternietoe speelt op zondag 4 november tijdens een evenement in City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill. Na de organisatie van Parkfeest en de Sound of Joeks in de afgelopen jaren stort dit actieve orkest zich dit jaar op het rondje vooraf.

Een week voor de officiële start van het carnavalsseizoen biedt Toeternietoe de mogelijkheid om alvast warm te draaien. Hoewel Toeternietoe de organisatie van het evenement in handen heeft, zullen zij deze middag niet alleen verzorgen. Negen andere bereidwillige feest/dweilorkesten uit de regio zullen tijdens het rondje optreden.

Deze orkesten komen uit alle hoeken van de regio; van de Peelknijnen uit Volkel tot aan de Bent Zonder Vent uit Mill. De bezoekers worden getrakteerd op een afwisselend programma geschikt voor het gehele gezin. Ook de kinderen kunnen zich tijdens het rondje vooraf goed vermaken. City Resort stelt namelijk speelfaciliteiten voor kinderen ter beschikking. Het rondje vooraf start op zondag 4 november om 13.00 uur en het einde van het programma is om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten