Foto:

Vogeltentoonstelling Klank & Kleur

In het weekend van zaterdag 3 november en zondag 4 november vindt de onderlinge tentoonstelling van de Millse vogelvereniging Klank & Kleur plaats bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Het belooft weer een mooie tentoonstelling te worden met ruim 200 vogels in alle soorten, maten en fantastische kleuren. Dit zijn allemaal vogels van de leden van Klank & Kleur. Deze leden hebben er weer een heel jaar naar toe gewerkt om er een mooie tentoonstelling van te maken, die de moeite waard is om naar te komen kijken.

De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. De tentoonstelling opent op zaterdag 3 november om 19.00 uur. Dan is er tevens de huldiging van de jubilarissen J. van Boxtel en A. van Ras, die beiden 40 jaar lid van de vereniging zijn. Ook worden op deze avond de kampioenen bekendgemaakt. De avond sluit om 22.00 uur.

Op zondag 4 november is de tentoonstelling weer open voor het publiek. Belangstellenden zijn van 10.00 tot 16.00 uur welkom. Een unieke gelegenheid om de vogels van de clubleden te bewonderen.

Meer berichten