De geslaagden van de Millse vereniging. (foto: Marco van den Broek)
De geslaagden van de Millse vereniging. (foto: Marco van den Broek)

Aikidojo Mill: met vlag en wimpel geslaagd

Onder toeziend oog van Sensei Marjo van den Heuvel van Aikidojo Mill heeft iedereen het examen met vlag en wimpel afgelegd.

Dat kan ook haast niet anders, want bij Aikidojo Mill ligt de druk niet zo zeer op het presteren, maar op het plezier. Aikido is een Japanse krijgskunst voor jong en oud. Je leert hoe je jezelf kunt verdedigen door de kracht van de ander te gebruiken. Het is voor iedereen geschikt die van bewegen houdt en niet zo zeer wil vechten. De sport is geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met een lichamelijke beperking. Sensei Marjo van den Heuvel geeft al meer dan vijftien jaar les aan jongeren en volwassenen. Wanneer hij even niet lukt met een oefening, weet hij altijd de oplossing om je te helpen. Marjo: ''Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen plezier heeft op de mat. Bij Aikido wordt iedereen warm onthaald."

Nieuwsgierig geworden en wil je graag een keertje komen kijken of meedoen? Aikido Mill traint iedere maandag van 20.00 uur tot 21.30 uur en iedere zaterdag van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Wester in Mill, Havikstraat 1. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjo via telefoon 06-25511630 of info@aikidojo-mill.nl.

Meer berichten