Ontdek de natuur rondom De Kuilen. (foto: Carolien Geurts van Kessel)
Ontdek de natuur rondom De Kuilen. (foto: Carolien Geurts van Kessel)

Pruuf de Winter rondom De Kuilen

Geniet van een smaakvolle tocht door het winterse landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de winter ook te proeven. Pruuf de Winter is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.

door onze redactie

Op zondag 13 januari kan iedereen vanaf 10.00 tot 14.00 uur ieder uur starten bij Het Glaslokaal in Langenboom. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste winterse proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen en na vijf adressen en gerechten eindigt u weer bij het beginpunt.

De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, Libre's Eeterij in Mill, Onder de Kersenboom in Mill, De Valkhoeve in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is ongeveer tien kilometer en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de winter zich aankondigt. De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill.

Eerder dit jaar hebben vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Hierna volgde Pruuf de Zomer en Pruuf de Herfst. Met Pruuf de Winter organiseren organiseren Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre's Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) de laatste in de reeks van vier culinaire wandeltochten.

Goed en gezond het nieuwe jaar beginnen? Of een leuk decembercadeau geven? Of de nieuwjaarsborrel eens op een andere manier doen? Koop dan vandaag nog uw tickets voor de culinaire ontdekkingstocht door Mill en Langenboom. Reserveren kan online en er zijn maximaal 100 tickets te koop, dus wees er op tijd bij. Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven.

Deelname kost 35 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50 procent korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven (https://www.facebook.com/pruufhetgoeieleven/) om uw ticket te reserveren.

 

Meer berichten