Het vijftal gaat voorop in de polonaise bij CV De Bokken in Sint Hubert.
Het vijftal gaat voorop in de polonaise bij CV De Bokken in Sint Hubert.

Pronkzittingen en receptie bij CV De Bokken

Tijdens het prinsenbal van CV De Bokken werd eerst afscheid genomen van prins Han d'n urste en prinses Annemieke met hun adjudant Bram, hofdame Yvonne en nar Emmy.

Daarna was het de beurt aan het nieuwe prinselijke vijftal. Na lang wachten verschenen om 23.11 uur prins Mark (van Dijk) d'n twedde en zijn prinses Rianda (Claassen). Zij zullen als 47e prinsenpaar van c.v. de Bokken samen met adjudant Emiel Nabuurs, hofdame Astrid Geurts en nar Jesse Swartjes de komende carnaval over 't Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Het prinsenpaar 2018-2019 en hun gevolg wordt een receptie aangeboden op zaterdag 8 december in café – zaal Difference in Sint Hubert.

Een van de hoogtepunten in hun regeerperiode zullen de pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert waarbij Engsele op beide avonden hun schlager: een, twee, drie recht zo die gaat, ten gehore zal brengen. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een afterparty met medewerking van 't Kreatief. De pronkzittingcommissie is aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen voor het prinsenpaar met hun gevolg en natuurlijk ook voor het publiek. De eerste aanmeldingen hiervoor zijn reeds binnen.

Iedereen die interesse heeft om mee te doen aan de pronkzittingen en zo een bijdrage wil leveren aan een avond vol vermaak kan contact opnemen met François v.d. Weem (francois-ramona@home.nl) of Audrey Pennings (audrey.pennings@hotmail.com).

Meer berichten