Zang, dans, buut en dorpspolitiek ontbreken niet. (eigen foto)
Zang, dans, buut en dorpspolitiek ontbreken niet. (eigen foto) (Foto: )

Kaartverkoop van pronkzittingen Sint Hubert

Carnavalsvereniging de Bokken in Sint Hubert heeft op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 de volgende activiteit op het programma staan: de jaarlijkse pronkzittingen.

Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie er in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen waarin zang, dans, buut en dorpspolitiek niet zullen ontbreken. Pronkzittingen volgens (oude) traditie die worden verzorgt door en voor inwoners van Sint Hubert. De zitting op vrijdag 18 januari begint om 19.30 uur. Op die avond wordt ook het boerenbruidspaar van cv de Bokken bekendgemaakt, evenals de Superbok voor dit jaar. Op zaterdagavond begint de pronkzitting om 20.00 uur, afgesloten worden met een after-party met medewerking van 't Kreatief.

De verkoop van de entreekaarten (11 euro) is vanaf dinsdag 2 januari 2019, tijdens de openingstijden, in de Jachthoorn. Voor buurtschappen/groepen is er een korting. Iedere elfde entreekaart is gratis. Buurtschappen/groepen kunnen zich hiervoor per email melden bij Willy v.d. Wiel: wajavandewiel@ziggo.nl. Voor de leden van de KBO zijn vanaf 2 januari tijdens de openingstijden van de Jachthoorn, entreekaarten (5 euro) voor vrijdagavond 18 januari verkrijgbaa

Meer berichten