Spektakel tijdens de middagzitting van vorig seizoen. (foto: Cocky Kremers)
Spektakel tijdens de middagzitting van vorig seizoen. (foto: Cocky Kremers)

Pronkzittingen Mill op een haar na uitverkocht

De kaartverkoop van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill vond op 27 december plaats in Mill. De zittingen van zaterdag 26 januari en zaterdag 2 januari zijn volledig uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 1 februari. Ook voor de middagzitting zijn er ook nog kaarten te verkrijgen. De mogelijkheid om kaarten te bestellen is nog aanwezig. Dat kan bij Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22A te Mill of via 06-20828808.

De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Coppens, aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de KBO via Pieter vd Elzen. De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn 12,50 euro. Een kaartje voor de middagzitting kost 10,00 euro per stuk.

De deelnemers dit jaar zijn: WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro's, de ex-prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills vertolken op deze avond hun garde- en showdans. Prins Bram I en prinses Renske, alsmede alle andere hoogheden van carnaval 2018-2019 zijn tijdens deze avonden ook van de partij. Meer informatie op www.germelaand.nl.

Meer berichten