Musicalgroep DèDieDèDoen.
Musicalgroep DèDieDèDoen.

Musicalgroep DèDieDèDoen

Musicalgroep DèDieDèDoen heeft op 26 en 27 oktober de elfde uitvoering ten tonele gebracht. Musical Bajesbonje! was met de gebruikelijke professionele aanpak met een regisseur, zangbegeleider, live-band, achtergrondzangeressen, souffleur, grimeur, kapper en de samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf wederom een groot succes. Inmiddels worden alweer de voorbereidingen getroffen voor de volgende jaarlijkse uitvoering, welke in een weekend in of rond oktober 2019 plaatsvindt.

Voor deze uitvoering zoekt DèDieDèDoen met spoed een nieuwe zangbegeleider. De zangbegeleider begeleidt de (meerstemmige) zang van de musicaluitvoering. Dit begint met het uitzoeken van de liedjes in de liedjescommissie. Voor de zomervakantie zijn er circa drie zangrepetities op woensdagavond (20.30-22.15) en na de zomervakantie tot aan de uitvoering (in of rond oktober) wordt er twee keer per week gerepeteerd met zang. Op woensdagavond wordt het gehele stuk gespeeld en op zondagochtend is de zangrepetitie.

Daarnaast zijn nieuwe spelende leden vanaf 16 jaar (m/v) ook altijd welkom. Iedereen die interesse heeft kan, liefst zo spoedig mogelijk, een vrijblijvende e-mail naar DDDD.bestuur@gmail.com sturen of bellen met voorzitter Jos Verbruggen via telefoonnummer 06-23379203.

Meer berichten