De oude eigenaar Nick van Gemert en nieuwe eigenaar Michelle Mussche.
De oude eigenaar Nick van Gemert en nieuwe eigenaar Michelle Mussche. (Foto: Picasa)

Overname Gymert Physical Performance in Mill

Sinds 2014 is de Millse Nick van Gemert aan de Houtzagerijstraat actief met Gemert Physical Performance. Op 1 maart 2019 draagt hij zijn bedrijf over aan Michelle Mussche en Sraar van Rens. Zij gaan verder onder de naam FitFabrique Mill. Met de overname komen er ook meer sportmogelijkheden en ruimere openingstijden.

De FitFabrique heeft op dit moment vestigingen in Staphorst en Nieuwleusen. Mussche en Van Rens willen hun concept landelijk uit gaan rollen en Mill wordt zodoende de derde vestiging die zij gaan openen. Op 1 maart krijgen zij de sleutel, waarna er een verbouwing plaats zal vinden. Zo komen er nieuwe vloeren en nieuwe apparatuur. Op woensdag 6 maart is de FitFabrique weer open en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Bij het concept van de FitFabrique staat persoonlijke begeleiding, het verbeteren van de conditie en een gezonde levensstijl centraal. Via personal training maken zij een trainingsprogramma op maat, afhankelijk van de wensen van de klant. Naast individuele trajecten verzorgen zij ook small group-trainingen, bootcamp, bokslessen, etcetera. Degenen die meer informatie over de FitFabrique willen, kunnen een kijkje nemen op de website van FitFabrique: www.fitfabrique.nl. (foto: Cockie Kremers)

Meer berichten