De beloning is blije en dankbare deelnemers en begeleiders. (foto Jan Maas)
De beloning is blije en dankbare deelnemers en begeleiders. (foto Jan Maas) (Foto: )

SWOM zoekt leden voor rolstoelwandeling

De werkgroep organisatie jaarlijkse rolstoelwandeling van de SWOM is op zoek naar een of twee zelfstandige creatieve werkgroepleden die samen met de huidige werkgroep leden de rolstoelwandeling op donderdag 13 juni gaan organiseren.

De rolstoelwandeling vindt plaats op de wandelpaden in de omgeving van het City Resort hotel in Mill. Het entertainment vindt plaats in het City Resort. De werkzaamheden starten in de tweede helft van februari en eindigen met een evaluatie in de week na 13 juni. De werkgroep komt, indien nodig, een of twee keer per maand bij elkaar bij een van de werkgroep leden thuis. De werkgroep maakt een plan van aanpak voor de rolstoelwandeling. Het is een gezamenlijke taak om er voor te zorgen dat de rolstoelwandeling een succes wordt. Het entertainment, de indeling van rolstoelgroepen, de werving van de vrijwilligers die nodig zijn en de communicatie zijn daarbij belangrijke taken die gezamenlijk moeten worden uitgevoerd.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Guus Fonteijn via telefoonnummer 06-22552427 of via e-mail guus.fonteijn@wiseup.nl. Aanmelden kan ook bij het kantoor van de SWOM op de eerste verdieping van Myllesweerd.

Meer berichten