Cabaretière Christel de Laat is te gast bij OCMill Lentegasten. (eigen foto)
Cabaretière Christel de Laat is te gast bij OCMill Lentegasten. (eigen foto)

Lentegasten bij Ondernemers Collectief

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden) organiseert regelmatig activiteiten. Sommige gericht op de consument om te laten zien wat ondernemend (gemeente) Mill zoal te bieden heeft en dan weer activiteiten speciaal voor ondernemers.

Ook organiseren zij gezamenlijke campagnes zoals Koop lokaal en activiteiten rond kermis, de Werkplaats van Sint en Piet en rond Kerst. Daarnaast is het OCMill betrokken bij activiteiten als Halloween, de Avond-wandel-vierdaagse etc. Daarnaast organiseren zij jaarlijks Lentegasten en Herfstgasten. Op deze gratis toegankelijke ondernemers-netwerkavonden praat Corné Kremers in een Tv-setting met interessante ondernemers. Woensdag 20 maart start om 20.30 uur in Kasteel Tongelaar Lentegasten. Er zijn dan gesprekken met Harm Verstraten en Ron Broeren van Dock4 studio's, William van Katwijk van Bevers Steencentrum, Hetty en René van Doorn van van Doorn Feestartikelen en ook is cabaretière en onderneemster Christel de Laat te gast.

Christel staat met haar theatershow komend seizoen in Myllesweerd in Mill en komt alvast wat vertellen over deze voorstelling, maar ook over al haar andere werkzaamheden zoals o.a. bij Omroep Brabant. Muzikale omlijsting is in handen van Mijke Slaats en Theo Gerrits uit Langenboom. Wilt u (als ondernemer) aanwezig zijn op Lentegasten? Laat dat dan weten via info@ocmill.nl of bel het Ondernemers Collectief Mill via telefoon (0485)325634.

Meer berichten