Op zondag 9 juni vindt Langenboms Buuten plaats, met onder meer een optreden van de band Dogs Allowed.
Op zondag 9 juni vindt Langenboms Buuten plaats, met onder meer een optreden van de band Dogs Allowed. (Persfoto)

Achtste editie Langenboms Buuten

Voor de achtste keer vindt op zondag 9 juni Langenboms Buuten plaats bij activiteitenpark De Hinde in Langenboom met live muziek met veel gezelligheid. Het gebeuren gaat rond de klok van 14.00 uur van start.

Als eerste treedt de band Rond de Vijftig op. Deze band is in 1974 ontstaan. De band zingt onder meer Amerillo en Teach your Children en veel andere bekende nummers. Rond de klok van 17.00 uur komt de formatie van Dogs Allowed op het podium. Zij komen uit de regio Cuijk en zijn al ruim dertie jaar actief. Zij brengen nummers van Golden Earring, Status Quo maar ook ZZ Top en Deep Purple.

Uiteraard is het park ook te bezichtigen en zijn er activiteiten zoals klompengolf, adventure golf, boerenolympic en Oudhollandse spelen. Nieuw dit jaar is een escaperoom. Ook wordt er nog hard gewerkt om het kabouterland om te bouwen tot laserschieten. Vanaf heden is het mogelijk om ook weer met kinderfeestjes naar De Hinde te komen. Al dan niet met een compleet arrangement. Grote en kleine groepen zoals families, vrienden en buurtschappen of teambulding met je collega's zijn natuurlijk ook welkom voor een activiteit met eventueel lunch, buffet of barbecue.

Meer berichten