De Valkhoeve staat bekend om de huisgemaakte appeltaart. (eigen foto)
De Valkhoeve staat bekend om de huisgemaakte appeltaart. (eigen foto) (Foto: )

Open dag en voorproeverij De Valkhoeve Mill

De Valkhoeve in Mill houdt op zondag 23 juni een open dag, inclusief voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen op dit plattelandsbedrijf aan de Valkweg 11 in Mill.

Er is van alles te beleven bij De Valkhoeve. "Zo kun je de gerechten van onze nieuwe kaart in de brasserie bestellen en lopen wij rond met verschillende hapjes van de nieuwe kaart. Nieuw is dat we voor onze menukaart gebruik maken van het vlees van onze eigen biologische boerderij en we het vlees ook aan huis verkopen. Tijdens deze dag vertellen we er niet alleen meer over. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de boerderij en onze Pietrain varkens en Black Angus koeien in de wei zien," vertelt gastvrouw Carolien Geurts van Kessel.

Tijdens de open dag is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de luxe Bed and Breakfast van De Valkhoeve. De Valkhoeve is gelegen aan de rand van De Kuilen en daarmee bij uitstek dé plek om dit bijzondere natuurgebied te verkennen. "In ons bezoekerscentrum vind je bijvoorbeeld informatie over de bijzondere fossielen die hier gevonden zijn. En we hebben tal van gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar in ons Toeristisch Ontmoetingspunt. We hebben speciaal voor de open dag een nieuwe fietsroute gemaakt."

Meer berichten