Wandelen voor het goede doel. (eigen foto)
Wandelen voor het goede doel. (eigen foto) (Foto: )

Mill op de bres voor muziekverenigingen

 Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni staat voor de vijfde keer een gemeentelijke avondwandelvierdaagse door Wandelsportvereniging Amicitia en Stichting Activiteiten Mill op de agenda.

Tevens is er dit jaar een sponsorloop aan gekoppeld voor de gezamenlijke jeugdopleiding van de muziekverenigingen uit Langenboom, Mill en Sint Hubert. De start is elke dag in een ander kerkdorp zodat de wandelaars op deze manier kennis maken met de mooiste plekjes in de gemeente. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5, 10 of 15 kilometer.

Start dinsdag: Kantine DWSH18, Verbindingsweg 40 in Wilbertoord. Start woensdag: Café Difference, Pastoor Jacobsstraat 51 in St. Hubert. Start donderdag: Café d'n Bens, Dominicanenstraat 34 in Langenboom en start vrijdag: Café Royal, Kerkstraat 35-37 in Mill. De starttijd is tussen 17.00 en 19.00 uur. De routes zijn niet volledig geschikt voor rolstoelers. Voor deelnemers die alle vier de avonden mee hebben gelopen zijn er medailles. Voor kinderen is er een wandeldiploma. De wandeltochten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Bijna elke avond is er muziek om de sfeer te verhogen. Het thema van de avondvierdaagse dit jaar is dan ook Op de bres voor muziekles en Wandel mee. Kijk voor meer informatie op www.wsvamicitia.nl.

Meer berichten