Kappen, draaien, schieten, pingelen, samenspelen en duelleren. (eigen foto)
Kappen, draaien, schieten, pingelen, samenspelen en duelleren. (eigen foto)

Een dag trainen als een echte profvoetballer

De Gasselse voetbaljeugd liep onlangs warm voor het evenement Trainen als een prof, een samenwerking tussen de voetbalvereniging en voetbalschool We Love Voetbal.

De leiding van de voetbalschool is in handen van 93-voudig futsalinternational Marinho Letemahulu. De trainersstaf van het Cuijkse We Love Voetbal bestond uit Marinho, Willem en Jean-Pierre. Zij hebben allen een verleden als profvoetballer of ervaring bij een betaald voetbalorganisatie. De kinderen konden op een paar verassingen rekenen, We Love Voetbal had voor de vijf meest fanatieke trainingsbeesten een tas met cadeautjes.

Als klap op de vuurpijl was er ook nog een Vitesse-shirt geregeld, gedragen en getekend door Navarone Foor. Dit shirt wordt tijdens de jeugdtalentendag in augustus verloot. Na het openingswoordje konden de kinderen hun energie kwijt tijdens de training. Er waren diverse spelvormen opgezet waarbij de Gasselse talenten hun balbeheersing, schotkracht, techniek en duelkracht konden verbeteren.

Er werd fel getraind en de kinderen genoten er zichtbaar van. Gedurende twee uur waren de jeugdigen aan het kappen, draaien, schieten, pingelen, samenspelen en duelleren.

Meer berichten