Foto:

Komische musical met heksen in Mill

Een grote groep kinderen uit Mill brengen het komische verhaal Pilatus Pas tot leven. Na het grote succes van de musical Annie die gespeeld is in Myllesweerd afgelopen mei gaan de musical leerlingen van start met een nieuwe voorstelling.

Deze is geheel een eigen bewerking vol humor en spanning. De show is dus ook voor alle leeftijden interessant. Deze show zal te zien zijn in het voorjaar van 2020! Er zit volop bekende muziek in voor jong en oud zoals Ghost busters, thriller en Toveren! En jij kunt hier aan meedoen!

Drie heksen komen na 300 jaar terug in onze wereld, maar de wereld is heel anders dus dat is lastig voor ze. En ze zijn op zoek naar kinderen zodat ze zelf jonger kunnen worden… Hiervoor moeten ze eerst een toverdrankje maken maar een aantal kinderen hebben het toverboek gestolen met het recept. De les is elke vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur dus wil je zingen, dansen en acteren? Geef je dan op voor een proefles. Dit kan via email: info@desdemonadance.nl of bel met 06-51034019

Meer berichten