Foto:

Straetlappen Mill

Het koor De Straetlappen is weer klaar voor het nieuwe zang seizoen, velen zijn nog lekker aan het genieten van de heerlijke zomer vakantie, maar het nieuwe seizoen staat voor de deur.

Voor de Streatlappen staat de eerste repetitie al weer gepland op 21 augustus dan worden alle mooie liedjes weer uit de map gehaald en gaan zij er weer zo als altijd helemaal voor. Het genre is in de loop der jaren wel grotendeels veranderd van echte smartlappen naar mooie levensliedjes. Er staan al veel nieuwe op het repertoire.

Het is altijd weer een gezellige avond op de repetitie iedereen gaat met een lach op het gezicht weer naar huis. De repetities worden ook goed bezocht omdat er alweer aardig wat optredens aan staan te komen. Het eerste optreden is al heel snel op 25 augustus. Dan is er in Velp een groot dorpsfeest waaraan de Straetlappen hun medewerking verlenen.

De repetities zijn eens in de twee weken op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. U kunt zo binnenlopen en als u wilt kunt u al direct meezingen, u bent van harte welkom.

Meer berichten