Goed nieuws voor kinderen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen: het TechLab van BiblioPlus gaat door. (foto: Thea Barten)
Goed nieuws voor kinderen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen: het TechLab van BiblioPlus gaat door. (foto: Thea Barten) (Foto: Thea Barten)

TechLab van BiblioPlus, nieuwe bijeenkomsten

Goed nieuws voor kinderen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen: het TechLab van BiblioPlus gaat door en breidt zelfs uit. In het TechLab van BiblioPlus maken kinderen kennis met nieuwe media en technologie tijdens verschillende Expedities. Deze Expedities bestaan uit vier bijeenkomsten die na schooltijd plaatsvinden in één van de bibliotheken in het Land van Cuijk en Maasduinen. De programmering van de Expedities gaat van start aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Vanaf maandag 26 augustus kunnen kinderen vanaf acht jaar meedoen met TechLab Expedities. In het najaar staan de onderwerpen programmeren, film maken, 3D printen en robotica op het programma. Maar het TechLab heeft de komende tijd nog veel meer te bieden. Dankzij de positieve reacties op het TechLab wordt het aanbod uitgebreid met twee nieuwe Expedities. Bij Expeditie Programmeren 2 gaan kinderen zich verder verdiepen in programmeertalen. En bij de nieuwe Expeditie Website bouwen gaan kinderen aan de slag met hun eigen website. De inschrijving voor de expedities zijn nu geopend. Op de hoogte blijven de activiteiten van het TechLab? Of inschrijven voor de TechLab Expedities? Dat kan via www.biblioplus.nl/techlab.

Meer berichten