Vorig jaar was het voor velen even schrikken en afwachten hoe het nieuwe concept rond de kermis in Mill zou bevallen.  (foto Cockie Kremers)
Vorig jaar was het voor velen even schrikken en afwachten hoe het nieuwe concept rond de kermis in Mill zou bevallen. (foto Cockie Kremers) ( (foto Cockie Kremers))

Bijna klaar voor vijf dagen kermisfeesten in Mill

Vorig jaar was het voor velen even schrikken en afwachten hoe het nieuwe concept rond de kermis in Mill zou bevallen. Want Libre, 't Heike, 't Lagerhuis, 't Centrum, de Winkel en Royal kondigden aan de eigen horecazaak te sluiten en samen met Stichting 0485 Events en Plaza de Frietkraam de kermisfeesten centraal te organiseren.

Reactie

Hier kreeg men enorm veel positieve reacties op, ook van andere horecabedrijven uit de rest van het land. Gezien het succes, kreeg de samenwerking tijdens carnaval al een vervolg en ook de kermisfeesten 2019 is een gezamenlijke organisatie. Dit keer met versterking van de exploitant van het onlangs geopende Brasserie d'n Buurman.

Feest

Er zijn ook dit jaar weer drie feestlocaties. Van komende vrijdag- tot en met zondagavond is er voor de jeugd een muziekprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd. Een sfeervol speciaal bier, buurt en feestcafé onder de naam kermisterras is te vinden bij de groenstrook naast de kerk en op het kerkplein komt de grote feesttent te staan.

Muziek

Overal zal (live)muziek en entertainment te vinden zijn, wat alle dagen gratis toegankelijk is.

Meer berichten