Logo dekoeriermill.nl


Marc de Hond treedt in Myllesweerd. (Foto: Bastiaan Musscher)
Marc de Hond treedt in Myllesweerd. (Foto: Bastiaan Musscher)

Wie bang is, krijgt ook klappen in theater Mill

  Cultuur

Theater Myllesweerd presenteert op vrijdag 27 oktober een voorstelling van Marc de Hond - Wie bang is, krijgt ook klappen. Aanvang 20.15 uur.

"Wat is erger, in een rolstoel zitten of de zoon zijn van Maurice de Hond? Nou, zo erg is in een rolstoel zitten nu ook weer niet." Met die uitspraak zet cabaretier Marc de Hond de toon voor zijn tweede show, Wie bang is krijgt ook klappen. Met deze voorstelling is Marc op vrijdagavond 27 oktober te gast in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie.

Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen. Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Tickets kosten 16 euro pers stuk, inclusief een consumptie af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of online te reserveren. Dit kan vanaf dit seizoen op stoelnummer. Check hiervoor de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox