Succesvolle zomer City Resort Hotel Mill

  Sport

City Resort Hotel Mill en voetbalvereniging Juliana Mill kijken terug op een fantastische zomer. Nog nooit hebben zowel City Resort Hotel Mill als Juliana zoveel teams mogen ontvangen en faciliteren tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar waren de volgende teams te gast: Italië u-18, Turkije u-18, Al Gharafa SC (met Wesley Sneijder), Birmingham City u-18, Portsmouth u -18, Rochdale u-18, Grimsby Town u-18 en RWDM.

Medio oktober krijgen City Resort Hotel Mill en Juliana nog twee aan een toernooi deelnemende jeugdteams van de KNVB en een internationaal scheidsrechterskorps over de vloer. Hoogtepunt deze zomer was natuurlijk het 18- daagse verblijf van Al Gharafa uit Qatar met Wesley Sneijder in de gelederen, maar ook de oefenwedstrijd tussen RWDM en Konyaspor met Samuel Eto'o (ex-spits van onder andere Barcelona) was natuurlijk bijzonder.

Juliana Mill en City Resort doen er altijd alles aan om alles aan om de faciliteiten en verzorging van het verblijf van de voetballers tot in de puntjes te regelen. Dat wordt gewaardeerd, want veel ploegen zijn inmiddels al kind aan huis.

Meer berichten