Wethouder Erik van Daal liet zich van zijn sportiefste kant zien. (eigen foto)
Wethouder Erik van Daal liet zich van zijn sportiefste kant zien. (eigen foto)

Een pittig avondje sporten tijdens Hart in Actie

  Sport

MiHet ging er pittig aan toe tijdens het avondje sporten bij sportvereniging Hart in Actie in de Wester in Mill. Wethouder Erik van Daal van de gemeente Mill en Sint Hubert, verantwoordelijk voor het sociale domein, liet zich daarbij van zijn sportiefste kant zien.

Er werd begonnen met een warming up waarna de eerste groep ging wandelvoetballen onder leiding van Jordi Paters. Met de tweede groep speelde de wethouder volleybal. Het was duidelijk dat hij het volleybal beter beheerste dan het wandelvoetbal. Het was een plezierig en pittig gebeuren waarin optimaal werd genoten. De warming-up door Marion Paters was stevig en actief met onder andere oefeningen met hoepels.

Erik van Daal was duidelijk in goede conditie en sprong makkelijk in en uit de hoepels. In de kring doen ze evenwichtsoefeningen waarbij natuurlijk links en rechts zwaaien weer voor enkelen moeilijk is. "Wel lachen, dat is juist goed. En samenwerken", spoorde Marion de deelnemers aan. Daarna verdeelden de deelnemers zich om een paar potjes volleybal te spelen, waarbij Marion waarderend in haar handen klapte, terwijl ze de punten telde. Marion was vol bewondering voor de sportieve wethouder. "Ik vind wel dat hij mooi kan duiken."

Meer berichten