Nog plek op hobbybeurs

  Toerisme

Op zondag 8 oktober is in de Sporthal van Mill de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat. Er zijn nog enkele plaatsen voor mensen die hun hobby willen laten zien. Nieuw dit jaar is dat sport-muziek en andere verenigingen ook hun activiteiten kunnen promoten.

Mill - De beurs is één van de grootste hobby- en sportbeurzen in Zuid Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby's (sport is ook een hobby), verzamelingen of andere liefhebberijen. Er is volop parkeergelegenheid op de locatie: Sporthal De Looierij aan de Brandsestraat in Mill.

De beurs is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen zij kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen o.a. sport , vele hobby's mogelijkheden en verzamelingen. Men kan terecht bij ruim 100 standhouders, geëtaleerd op meer dan 130 tafels, Voor praktisch elke hobby zijn materialen te koop, zoals op het gebied van schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of modelbouw. Ook mensen op zoek naar nieuwe sportmogelijkheden kunnen de laatste trends, technieken en materialen bekijken.

De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, jong en oud. Hij is breed opgezet met een grote variatie. Op het ontmoetingsplein is een horecavoorziening ingericht.

Aanmelden en info via 0485-455986, arie@seniorenhobbycentrum.nl en ajjkuppen@hotmail.com. Inschrijven kan ook via:

www.seniorenhobbycentrum.nl

Meer berichten