'Veel positieve reacties op nieuw concept kermis Mill'

  Toerisme

Vorige week lanceerde de lokale horeca hun plannen rond de feesten die tijdens de Millse kermis van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 september gehouden zullen worden. Basis hierbij is dat alle cafés de eigen deuren gesloten houden en alles geconcentreerd zal worden op drie feestlocaties. Volgens de organisatie zijn er op sociale media overwegend enthousiaste reacties te lezen over de plannen.

Mill - Vooral het gegeven dat dit concept de feestlocaties koppelt aan de daadwerkelijke kermis oogst waardering bij inwoners. Doel is dan ook om meer sfeer en beleving in het centrum te realiseren. Hieraan zal ook een mini-concert van muziekvereniging St Willibrord op zaterdagavond om 18.00 uur in de autoscooterbaan bij gaan dragen. Aansluitend wordt de kermis door de jeugdgemeenteraad geopend.

Drie feestlocaties

Er komt een grotere tent te staan in de Kerkstraat, komt er een pop-up-café op het marktplein en in Myllesweerd komt een programma voor de jeugd. Er is een gevarieerd muziekprogramma op alledrie de feestlocaties en alles is gratis toegankelijk.

Er is daarnaast volop entertainment in Myllesweerd. Met het programma daar wil men vooral de jeugd en jongeren bereiken. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan daar dan ook van 21.00 uur tot 2.00 uur diverse DJ's op het podium. Toegang op deze locatie is helemaal gratis.

Meer berichten