De Lente Sfeer Dagen worden op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart gehouden. (foto: Cockie Kremers)
De Lente Sfeer Dagen worden op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart gehouden. (foto: Cockie Kremers)

Drie bedrijven organiseren Lente Sfeer Dagen in Mill

  Zakelijk

Samen activiteiten organiseren. Dat staat bij veel ondernemers in Mill hoog in het vaandel. Zo ook bij Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat en Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat. Al diverse malen
organiseerden zij gezamenlijk activiteiten rond kerst. Dit beviel niet alleen de ondernemers zelf goed, maar ook de vele bezoekers die op deze activiteiten af kwamen waren zeer enthousiast en positief. Vandaar dat zij dit vaker gaan doen.

Dit keer slaan de drie ondernemers de handen ineen met het thema Lente Sfeer Dagen. De drie bedrijven bieden veel sfeer en inspiratie voor het komende lenteseizoen. Bezoekers kunnen snuffelen tussen prachtige bloemen en planten, woon- en groendecoraties, brocante en antiek, lampen en kussens, sieraden en tassen en nog veel meer. Ieder bedrijf heeft helemaal zijn eigen sfeer en stijl, waardoor de bezoekers zeer verrast zullen worden. Er staat ook wat lekkers voor iedereen klaar en er zijn uiteraard leuke aanbiedingen. De dagen worden gehouden op vrijdag 22 maart van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 23 maart van 9.00 tot 17.00 uur. Berends Bloemsierkunst ligt aan de Hoogstraat 5, Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 en Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat 3a, in Mill.

Meer berichten